Start Sectortafel Retail bij Henri Willig Katwoude

Op 5 juli 2023 werd bij Henry Willig in Katwoude de startup gehouden van de Sectortafel Retail.
Bevlogen vakmensen gaven hun kijk op deze tafel vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Zij willen zich allemaal inzetten voor deze branche in de regio Zaanstreek-Waterland. Ook de veelzijdigheid en maatschappelijke waarde van de Retail sector werd nog eens sterk benadrukt; een sector met tal van instap en doorgroeimogelijkheden voor een hele brede doelgroep, waar je ontzettend veel vaardigheden opdoet. Wie heeft er (vroeger) niet in de retail gewerkt?  Maar de Retail branche is ook van onschatbare waarde voor een aantrekkelijk winkelgebiede en het Toerisme! Bij deze tafelleden is er dus geen twijfel; deze tafel moet starten. Na de zomervakantie zal de tafel aan de slag gaan met het stellen van concrete (sub) doelen.

Willem Leyh, Wiebe Willig, Lizz Bosma,  Esmee De Winter,  Thierry van der Weide,  Henk Schulte, Roland Heijnen, Hans Greve, Jacqueline Bak, Anita Nuiten,  Edith Pals MEL, Inge Reijmer, Monique Molenaar, Paul van Nobelen, Jasmijn Uitendaal, Marlies Neefjes, Marjolein Bos.