Gastdocent worden, meld je nu aan! 

Gastdocenten zijn ontzettend belangrijk. Wil jij ook je vakkennis overbrengen aan leerlingen van verschillende niveaus? En daarmee jouw steentje bijdragen aan een sterke arbeidsmarkt? Of je nu in de bouw, techniek, retail, horeca, hospitality of elders werkt jouw kennis is van grote waarde! In het hoofdmenu van deze website vind je het kopje ‘gastdocent aanmelden’. Door dit formulier in te vullen komt jouw visitekaartje op deze website te staan en weten scholen jou te vinden, zodat zij jou kunnen benaderen voor een gastles. Je geeft zelf aan hoeveel, hoevaak, waar en waarover jouw expertise gaat. Samen met de school maak je afspraken over wat jouw inbreng is. Vragen of wil je meer weten over het geven van een gastles? Mail ons dan even via sectortafels@purmerend.nl. We brengen jou in contact met één van onze partners, die jou hier alles over kan vertellen.